Hihetetlen: 5000 forintért repülhet Eilatba oda-vissza

A Ryanair nemrég riválist kapott, ezért valószínű, hogy a szuper-olcsó repülőjeggyel kíván a vetélytárs fölé kerekedni. Mindenesetre ez lényegtelen az utasok szempontjából, akik így viszont fillérekért utazhatnak az izraeli tengerhez.

A Ryanair legfrissebb leárazása egészen hihetetlen viteldíjat kínál: aki ráér december 1-től 15-ig, az 5058 forintért juthat el oda-vissza az izraeli Eilatba, jobban mondva az ahhoz közeli Ovda repülőterére Budapestről (a díjak a kereslettől függően változhatnak).

Az út pedig akkor is szuperolcsónak számít, ha tudjuk, hogy a jegyárban csak egy kis kézipoggyász van benne. A két kézipoggyász felvitelére jogosító elsőbbségi szolgáltatás egyébként mindössze 2100 forinttal növelné meg az árat.

A Ryanair már három éve repül Eilatba Budapestről a téli menetrendben, és eddig is olcsón tette ezt, ha nem is ennyire kirívóan. Idén novembertő azonban versenytársat kapott, mert a korábban Izraelben csak Tel-Avivba közlekedő Wizz Air ugyancsak felvette a célpontjai közé. A magyar kötődésű diszkont-légitársaság most valamivel drágábban kínálja a jegyeket: még az évi 30 euróba kerülő WDC-tagsággal is csak 6380 forintból lehet a legolcsóbban megúszni náluk egy fordulót.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp