Mit jelent számodra a hanuka? – Pályázat amatőr és profi fotósok számára

2018. november 18-ig pályázhatnak amatőr és profi fotográfusok az Én hanukám című fotópályázatra. A pályázat célja, hogy fotográfia segítségével mutassák be a zsidó vallás csodálatos ünnepét, a hanukát, amely a fény ünnepeként is ismert.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) által meghirdetett pályázat fővédnöke Benda Iván, fotóművész. A beérkezett alkotásokból a legjobbakat a közönség szavazhatja meg, a különdíjas alkotást a pályázat fővédnöke választja ki. A győztes alkotásokból a Nyugati téren nyílik kiállítás, melyet a hanuka ünnepe alatt, 2018. december 2.-9. között tekinthet majd meg a közönség. 

Az Én hanukám című fotópályázatra amatőr és profi fotográfusok fotóit várják a szervezők, amelyek dokumentatív vagy kreatív módon bemutatják a hanuka ünnepének szépségét. Minden pályázó maximum 3 képpel jelentkezhet, amelyek lehetnek önálló képek vagy egy 3 képből álló fotósorozat. 

A beérkezett munkákat a szervezők feltöltik a zsido.com facebook-oldalon található galériába, majd az ott szereplő képekre szavazhatnak a felhasználók a lájk gomb megnyomásával. Egy felhasználó több képre is szavazhat. 

A szavazás 2018. november 25-én éjfélkor zárul, a 10 legtöbb lájkot kapott alkotásokból készült kiállítás pedig 2018. december 2.–9. között tekinthető meg a Nyugati téren. A közönségszavazás mellett a pályázat fővédnöke, Benda Iván, fotóművész is kiválaszt egy alkotást, amely szintén látható lesz a kiállított képek között, illetve az alkotó különdíjban is részesül. 

A pályázatra benyújtható képek:

  • a fotóknak a fenti témát kell bemutatniuk dokumentatív vagy kreatív módon
  • egy pályázó maximum 3 képpel pályázhat. A pályázatra önálló fotók vagy egy darab 3 képből álló fotósorozat is benyújtható.
  • utómunka és fotómanipuláció megengedett
  • a képek formai követelményei:
  • jpg formátum
  • 300 dpi felbontás
  • a kép elnevezése: alkotó neve_kép vagy a sorozat címe
  • sorozatok esetén, amennyiben a képek címe azonos, kérjük a képeket a címben számmal megkülönböztetni egymástól, különösen, ha a képek sorrendje is fontos.
  • a benyújtott képek harmadik fél szerzői és egyéb jogait nem sérthetik, a pályázat benyújtásával a pályázó elismeri, hogy a képek a saját alkotásai, azok eredetijével, tulajdonjogával és felhasználói jogával egyedül ő rendelkezik, a képek használatával kapcsolatban harmadik személynek semmilyen jogosultsága nincs, azok bemutatása semmilyen szerzői vagy egyéb jogot nem sért. Amennyiben harmadik fél ilyen igénnyel jelentkezik annak minden erkölcsi, anyagi és jogi következménye a pályázót terheli.

A pályázaton a részvétel ingyenes, az alkotásokat a posta@zsido.com e-mail címre várják a szervezők, az email szövegében egyértelmű jeligével vagy névvel ellátva.

A pályázat első helyezettje 70000 Ft értékű repülőjegy-vouchert nyer az El Al Izraeli Légitársaság jóvoltából, a második helyezett egy Mádi hétvégét kap ajándékba, a harmadik legtöbb szavazatot elért pályázó pedig két főre szóló vacsora-vouchert kap a Carmel Kóser Étterem felajánlása révén.

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp