Zsidókkal és cigányokkal indítaná újra a Magyar Gárdát Márki-Zay

A hódmezővásárhelyi polgármester azt követően jelentette ezt be, hogy találkozott a volt szkinhedvezérrel, a Jobbik elnökével, Sneider Tamással. Márki-Zay szerint Sneider már szakított a Jobbik elfogadhatatlan, szélsőjobbos örökségével.

A városvezető elmondta, hogy szükség van a Magyar Gárdára, de cigányok, zsidók és baloldaliak részvételével. A szervezet célja az lenne, hogy kiálljon a jogtiprások ellen, valamint radikális állást foglaljon egy európai jogállami, piacgazdasági Magyarország mellett  „Nem lehet szélsőséges, de legyen radikális”, jelentette ki.

Sneider Tamás és Márki-Zay Péter

Márki-Zay pozitív tapasztalatot szerzett a volt-szkinhed vezérről. Úgy véli, hogy Sneider Tamás ebbe az irányba viszi a Jobbikot, és bízik benne, hogy együtt tudnak majd dolgozni egy közös nemzeti minimumért, amely elfogadható a jobbközép keresztény, a jobboldali radikális és a baloldali értékrenddel rendelkezők számára is.

A vadhajtasok.hu nevű, magát legvadabb jobboldali portálnak nevező oldal is beszámolt Márki-Zay ötletéről. A cikk írója úgy véleményezte az ötletet, hogy a polgármesternek elgurult a gyógyszere.

Sneider Tamás fiai egyébként a leginkább szélsőséges, rasszista megnyilvánulásairól ismert Betyársereg tagjai. Jelenleg eljárás folyik ellenük közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt. A vád szerint több más társukkal együtt hónapokon át folyamatosan zaklatták és fenyegették egy roma család tagjait Szúcson 2015-ben .

 

Sneider Tamással építené újjá a Magyar Gárdát Márki-Zay Péter

Cigányokkal, zsidókkal és baloldaliakkal indítaná újra a Magyar Gárdát Hódmezővásárhely polgármestere – erről Márki-Zay Péter számolt be videoüzenetében. A polgármester azt követően tette ezt közzé, hogy találkozott a volt szkinhedvezérrel, a Jobbik elnökével Sneider Tamással. Ő – Márki-Zay szerint – már szakított a Jobbik elfogadhatatlan, szélsőjobbos örökségével.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp