Videóra vették, ahogy Michelle Obama levezényli egy zsidó pár esküvői szertartását

Michelle Obama egy tradicionális hüpe alatt működött közre egy zsidó pár esküvőjén Chicagóban. A korábbi frist lady ténykedéséről videó is készült.

Néhány nappal ezelőtt Michelle Obama részt vett Stephanie Moelis Rivkin és Joel Sircus esküvőjén – számol be az eseményről a JTA. Ami még önmagában nem lenne túl érdekes, azonban az eseményről készült videó tanúsága szerint a korábbi first lady nem csak egyszerűen jelen volt a szertartáson, de aktívan közre is működött az esküvőn.

A tudósítás azt is megjegyzi, hogy a menyasszony Robert Rivkin, Chicago polgármester-helyettesének a lánya. Az esküvői meghívón eredetileg a vőlegény barátját jelölték meg ceremóniamesterként, azonban az egyik vendég videóra vette, hogy ezt a feladatot inkább Michelle Oabama látta el.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp