Holokauszt túlélők Bar Refaelivel ünnepelték a zsidó új évet

A vendégek közül többen már elmúltak 90 évesek elmondták, hogy az ilyen rendezvények adnak nekik erőt a folytatáshoz.

Több száz holokauszt túlélő ünnepelte a Ros Hasanát Bar Refaeli izraeli modellel, és több más művésszel és közéleti személyiséggel, például Dalia Dorner nyugalmazott bíróval, Esther Roth Shachamorov sportolóval, Marina Maximilian színész-dalszerzővel, Arik Sinai énekessel, Lea Schenirer Istagram sztárral, Moran Atias színésznővel.

Megható volt látni ezeket az embereket, mondta Refaeli az eseményen, amikor táncolni látta a holokauszt túlélőket, közöttük egy olyan embert is, aki tolókocsiban ült. A vendégek közül többen már elmúltak 90 évesek elmondták, hogy az ilyen rendezvények adnak nekik erőt a folytatáshoz.

Az ország minden pontjáról érkeztek holokauszt túlélők az eseményre, és kaptak ajándékot az ünnep alkalmából.
Az estet az Azonnali Segítséget a Holokauszt Túlélőknek nevű szervezet rendezte meg, amelyet önkéntesek működtetnek azzal a céllal, hogy több ezer holokauszt túlélőnek nyújtsanak segítséget.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp