Következik: 

Sábát · Hetiszakasz: Vájigás · Tévét 7, 5779 · 2018. december 14, péntek

Shiri Zsuzsa: Bevonul a lányom

Akkor mától kettőért retteghetek. A Második ráadásul karakalba ment, fiúkkal közös harci alakulatba. Mindig is világos volt, hogy amazonnak született, tudnám honnan örökölte. Ja, tudom.

Már rutinos versenyzőként shoppingoltunk napok óta, az elsőnél már megtanultuk, és idén is a mini mouse pizsama a menő a katonalányoknál. Egy csomó fölösleges dolgot szerencsére már megúsztunk, tavaly bevonult testvére megmondta, mit nem fog sohase használni a megkapott listából, azokat meg se vettük.

Shiri Zsuzsa, az MTI jeruzsálemi tudósítójának teljes írása itt olvasható:

Bevonul a lányom – újratöltve ” Izraelinfo

Akkor mától kettőért retteghetek. A Második ráadásul karakalba ment, fiúkkal közös harci alakulatba. Mindig is világos volt, hogy amazonnak született, tudnám honnan örökölte. Ja, tudom. Már rutinos versenyzőként shoppingoltunk napok óta, az elsőnél már megtanultuk, és idén is a mini mouse pizsama a menő a katonalányoknál.

 

A Vélemény rovatban közreadott cikkek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét, álláspontját.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp
Kibic

FREE
VIEW