Következik:  
Elul 9, 5778 · 2018. augusztus 19, vasárnap

Izraeli program naptár a ma induló Sziget Fesztiválon

Idén a 70 éves Izrael több fellépővel is képviseltetni fogja magát a Sziget fesztiválon egy hivatalos együttműködésnek köszönhetően. A fesztivál megrendezésére augusztus 8-15-ig kerül sor. Programajánló!

A Szigeten fellépő izraeli művészek között lesz mások mellett a Borgore és Asaf Avidan az A38 színpadon, a Jewish Monkeys a Világzenei színpadon vagy az Európa Színpadon Omer Netzer, a Paz Band, Sol Monk & Jenny Penkin.

A 25 éves Sziget ebben az évben az élhető Földre és az alapvető emberi jogok érvényesülése és a kirekesztés megszüntetésére koncentrál majd.

Az alábbi linken a fesztivál teljes izraeli programkínálata elérhető.

Sziget Fesztivál Archives – Kibic Magazin

Albániába, Plétchibe, egy képzeletbeli helyre varázsol minket a Franciaországból érkezett La Caravanne Passe együttessel, akik Sacha, a cigány fiú és Mona, a zsidó lány esküvőjét ünneplik.Van itt minden: balkáni zene, klezmer és francia rock, hűtlenkedés és álruha, transzba esett táncosnő, varázsló és természetfeletti tulajdonságokkal megáldott bíró.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp