Következik: 

Svát 10, 5779 · 2019. január 16, szerda
Menu

Borgula András Izrael másik arcát ajánlja Orbán figyelmébe

Orbán Viktor Facebook oldalát is belinkelte a Kibic Szövetség elnöke és a Gólem Színház vezetője, Borgula András, így közvetlenül üzent a miniszterelnöknek izraeli látogatása kapcsán. Borgula alternatív útitervet készített a magyar államfőnek arról, mit kellene megnéznie a zsidó államban.

Borgula a következőket írja:

Orbán Viktor miniszterelnök, önnek szeretnék itt segíteni. Tudom, már megvan az izraeli programja, de a sok uncsi, hazug, korrupt politikus helyett nagy szeretettel ajánlom figyelmébe Izrael másik arcát. Talán, ha azt is megismeri, akkor végre megpihen egy pillanatra az állandó harcban és meglátja, mi is van a harcon túl. Ha segítség kell az izraeli civil szervezetek felfedezéséhez, csak szóljon!

(Héberül nem beszélő barataimnak elmesélem, hogy egy női menhelyt, egy városi gazdaságot és egy afrikai menekültekkel foglalkozó egyesületet ajánlok)

http://hatzer.org.il/
https://www.ardc-israel.org/hebrew
http://www.dizengof-center.co.il/en/

Viktor Orbán miniszterelnök, önnek szeretnék itt segíteni. Tudom, már megvan az izraeli programja, de a sok uncsi,…

Geplaatst door Andras Borgula op Dinsdag 17 juli 2018

A Vélemény rovatban közreadott cikkek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét, álláspontját.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp