Gal Gadot Wonder Woman jelmezben látogatott meg beteg gyerekeket

Gal Gadot éppen a Wonder Woman című film folytatásán dolgozik, de még belefért neki, hogy a szuperhős figura népszerűségét jótékony célra használja fel. Az izraeli színésznő nem először áll ki fontos ügyek mellett.

Az izraeli Gal Gadot a napokban forgatja a Csodanőről készült mozi második részét, a Wonder Woman 1984-et az Egyesült Államokban. A színésznő elfoglaltsága ellenére azért talált időt arra is, hogy jótékonykodjon egy keveset. Gadot ugyanis nemrég teljes Wonder Woman szerelésben ellátogatott a forgatás virginiai helyszínéhez közel található Inova Gyermekkórházba, hogy egy kicsit feldobja a beteg gyerekek hangulatát.

Gal Gadot nem először használja fel a Wonder Woman karakterének népszerűségét, hogy fontos ügyek mellett álljon ki. A színésznő korábban arról beszélt, hogy fontosnak tartja egy erős női szuperhős figura bemutatását, különösen egy olyan közegben, mint a szexuális zaklatási esetektől hemzsegő Hollywood. Gadot szerint erős üzenete van annak a férfiak és a fiatal fiúk számára, ha látják, mennyire fantasztikus lehet egy nő.

Gal Gadot volt 2017 legnagyobb zsidó szenzációja – Kibic Magazin

2017 egyértelműen az izraeli Gal Gadot éve volt. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Wonder Woman című filmmel berobbant színésznő volt a hatodik legkeresettebb személy a világon a Google adatai szerint.

(Inquisitr)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp