Igénybe vennél-e gyermekmegőrzőt, bölcsődét a Bálint Házban?

A Bálint Ház felmérést készít, amelyben arra kíváncsi, hány családnak, szülőnek lenne szüksége bölcsődei szolgáltatásra, amellyel igény esetén szeretnék segíteni az apákat, anyákat. Szavazz!

Az alábbi felhívást tette közzé a Kibicen a Bálint Ház:

Kedves Szülők!

Azt szokták mondani, hogy “kisbabás szülőknek szabad elfogadni bármilyen segítséget.” Egyetért?
Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen igény mutatkozik bölcsődei szolgáltatásra a Bálint Házban? Szeretnénk felmérni az igényeket, hogy tudjuk, miképpen segíthetünk a legtöbbet szülőtársainknak csemetéik felügyeletével.

Amennyiben Ön, vagy kedves ismerőse, családtagja érintett lehet gyermekmegőrzés témában, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti kérdőívünket. A kérdőív kitöltése 8 percet vesz igénybe. —> https://goo.gl/forms/4ir7LkRR7U2HUeJg2

Köszönettel!

a Bálint Ház Csapata
Budapest, Révay u. 16, 1065
www.balinthaz.hu


A Bálint Ház 1994. októberében nyitotta meg kapuit, Közép- és Kelet-Európa első zsidó közösségi központjaként a holokauszt óta. Létrehozása a JDC, az angol World Jewish Relief (WJR), a Doron Alapítvány és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) közös erőfeszítéseinek eredménye. A Ház névadója a magyar származású, Londonban élő Bálint család, amely jelentős adománnyal járult hozzá a közösségi ház megalapításához.

A Bálint Ház fenntartója a MAZS Alapítvány, amely 1991-ben jött létre, az American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) magyarországi szervezeteként. A kiemelten közhasznú szervezet célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp