Nem hosszabbítják meg Zoltai Gusztáv tanácsadói szerződését

Távozik Zoltai Gusztáv a Miniszerelnökség tanácsadói posztjáról, mivel a továbbiakban az új miniszter, Gulyás Gergely nem tart igényt tanácsaira. Zoltait személyesen Lázár János kérte fel tanácsadónak.

Április végén lejárt Zoltai Gusztáv tanácsadói szerződése, és a Miniszterelnökség úgy döntött, hogy azt nem hosszabbítják meg – tudta meg a Figyelő. Zoltai, a Mazsihisz korábbi ügyvezető igazgatója 2014 szeptemberében került a Miniszterelnökségre, hogy havi egymillió forintért Lázár Jánosnak adjon tanácsokat a zsidósággal kapcsolatos ügyekben. 

Lázár János és Zoltai Gusztáv (Fotó: Soós Lajos/MTI)

A Miniszterelnökség Zoltai munkájával kapcsolatban a következőket közölte a lappal: „Zoltai Gusztáv havonta számolt be a Miniszterelnökségnek az adott időszakban elvégzett tanácsadói munkájáról. E beszámolók általában a zsidó közösségekkel való egyeztetésekről, kapcsolattartásról és rendezvényeken való részvételről szóltak. E tanácsadói tevékenység hatékonyságát a megbízó tudja megítélni.”

(Figyelő)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp