“A palesztinok szenvedése a palesztin vezetők érdeke”

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

„Gáza egy pálmafás, csodás tengerparttal rendelkező hely, ahol a feltételek adottak lennének a nyugodt életre, ha nem egy terrorszervezet irányítaná a megfélemlített lakosság életét”, írja Rubin Eszter a szombat.org-on megjelent cikkében.

A szerző úgy véli, hogy a lakosságot élő pajzsként, biodíszletként használják a palesztin vezetők, akiket a sajtó szeme láttára gyilkoltatnak le a mostanihoz hasonló halálos performance keretei között.


Rubin felhívja a figyelmet, mindezt nagy tévedés lenne civil tüntetésnek nevezni. A Hámász által irányított megmozdulások során kifejezetten egy másik ország határát ostromolják a tüntetők, és zsidók életére törnek.

A határ alatt évek óta fegyvercsempész alagutak épülnek, és rakétákkal lőnek a gázai oldalról, amelyről a világsajtó szemérmesen hallgat, csak akkor emeli fel a szavát, amikor Izrael visszalő.

„A zsidó állam ellen folytatott háborúkat egyetlen esetben sem Izrael kezdte, azonban mindet megnyerte, mivel nem volt más választása ebben az – ország születése óta tartó permanens – élethalál harcban”, írja Rubin Eszter cikkében.

Szerinte sokan örülnének annak, ha a zsidókat be tudnák szorítani a tengerbe, de mindez idáig még nem sikerült. Ám ez a vágy táptalajt ad arab részről minden békeajánlat elutasításának. „2005 óta a Palesztin Hatóság nem épített, csak rombolt. Kizárólag nekik áll érdekükben a palesztinok szenvedése és főképp annak szenzációhajhász bemutatása”, mondja Rubin Eszter.

A teljes cikk itt olvasható:

Közel-keleti sajtópáholy | Szombat Online

Képzeljük el, hogy a Magyarországtól elcsatolt területeket évtizedek óta menekülttábornak neveznék, ahol kizárólag a területi revans határozná meg az azóta ott felnőtt nemzedékek életét. Persze nem saját jószántukból élnének ebben a tudatban, hanem gátlástalanul demagóg vezetőik akadályoznák meg a kiegyensúlyozott emberi élet lehetőségét a végtelenített hadiállapottal és hisztériakeltéssel.

Szóljon hozzá a Facebook-on!

„Gáza egy pálmafás, csodás tengerparttal rendelkező hely, ahol a feltételek adottak lennének a nyugodt életre, ha nem…

Geplaatst door Kibic Magazin op Donderdag 17 mei 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp