48 évesen második gyerekét várja Rachel Weisz!

Első közös gyerekét várja a magyar származású zsidó színésznő és 50 éves férje, a James Bondot is alakító Daniel Craig. A pár 7 éve házasodott össze, és már alig várják, hogy megszülessen a kisbabájuk. 

Mindkét színésznek van már egy gyermeke egy másik kapcsolatból. Weisznek egy 11 éves fia van Darren Aronofskyval közösen, Craig-nek pedig egy 15 éves lánya van, akinek Fiona Loudon színésznő az édesanyja. Craig és Weisz általában nem szokott nyilatkozni a magánéletéről, de Weisz most annyit elárult, hogy nagyon-nagyon boldog a házasságuk. A színésznő még a nevét is megváltoztatta, és a férje vezetéknevét használja a csekkfüzeteiben, útleveleiben és más hivatalos irataiban.

Rachel Weisz
Rachel Weisz

Weisz vagyis Rachel Craig legközelebb a Disobedience című filmben látható. A történet egy rabbi lányáról (Rachel Weisz) szól, aki az apja halála után hazatér a zsidó közösségbe. Ott újra találkozik egykori szerelmével, az unokatestvérének feleségével (Rachel McAdams), és a két nő között fellángolnak az érzelmek. A történet egy 2006-os, azonos című regényen alapul. A rendező a chilei Sebastián Lelio, akinek az előző filmje a Testről és lélekről versenytársa a legjobb idegennyelvű filmek között az Oscaron.

Forrás: kveller.com

 

ORTODOX ZSIDÓ LESZBIKUSOKRÓL SZÓL RACHEL WEISZ LEGÚJABB FILMJE – Kibic Magazin

A Disobedience című film egyik célja, hogy párbeszédet indítson el a homoszexualitás és hagyományos közösségek viszonyáról. A történet egy rabbi lányáról

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp