Székhelyi József úton van a gyógyulás felé!

Székhelyi az utóbbi hónapokban kemoterápiás kezelést kapott. Ennek eredményeként jelentette be, hogy az alapdaganat eltűnt a tüdejéből.

A Jászai Mari-díjas színész tavaly ősszel tudatta a médiával, hogy tüdőrákja van. Azóta folyamatosan dolgozott, többek között a Gólem Színház Halpern és Johnson című előadásában nyújt nagyszerű alakítást, amelyért tavaly – megosztva Trokán Péterrel – elnyerte a legjobb férfialakítás díját a Vidor Fesztiválon.

A kezelések még folynak, de a színész nagyon optimista. Az áttétek is visszahúzódtak a szervezetében, és abban bízik, hogy hamarosan teljesen le fogja győzni a halálos kórt.

A színész legközelebb április 30-dikán és május 10-dikén látható a Gólem Színház előadásában a Hatszín Teátrumban.

 

 

Rangos díjban részesült a Gólem Színház előadása – Kibic Magazin

A nyíregyházi Vidor Fesztiválon díjazták a Gólem Színház Halpern és Johnson című darabját. A legjobb férfi alakításért az előadás két színésze, Székhelyi József és Trokán Péter, megosztva kapta meg a rangos elismerést.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp