Új nő Brad Pitt életében? Aki ráadásul izraeli!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Számos pletyka keringett már a színész magánéletéről, miután viharos körülmények között szétment a kapcsolata Angelina Jolie-val 2016-ban. A legújabb hírek szerint Brad Pitt egy izraeli származású MIT professzorral, a gyönyörű Neri Oxmannel randevúzik. A 41 éves Oxman és az 54 éves Pitt nemrég hosszabb időt töltött kettesben.

Oxman Haifán született és a jeruzsálemi Héber Egyetemen, illetve a haifai Technion Intézetben tanult. Jelenleg dizájnt, építészetet és anyaggazdálkodást tanít az amerikai MIT-n (Massachusetts Institute of Technology).

Neri Oxman
Neri Oxman

A Page Six információi szerint a pár egy MIT építészeti projekt kapcsán találkozott. Pitt régóta érdeklődik a környezettudatos építészet iránt. 2006-ban alapított egy fenntartható otthonokat támogató szervezetet is New Orleans-ban, hogy ilyen típusú épületek épülhessenek az árvíz súlytotta területeken.

Oxmant 2016-ban az 50 legbefolyásosabb zsidó ember közé választotta be a Jerusalem Post. A nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a dizájn területén a természeti erőforrásokat jól kihasználó, forradalmi ötleteket vezetett be megkövesedett építészeti sémák helyett.

A Page Six ugyanakkor sietett hozzátenni a hírhez, hogy Pitt és Oxman kapcsolata egyelőre inkább csak szakmai barátság, ám úgy tűnik, Brad Pitt nagyon szeretne minél több időt tölteni a nő társaságában.

Brad Pitt
Brad Pitt

Mindenesetre több, mint feltűnő a hasonlóság Jolie és Oxman karaktere között . Annak ellenére, hogy a kapcsolatot egyelőre csak barátinak nevezték hivatalosan, a hírt gyorsan átvette a People, az Elle és számos más magazin.

Oxman, Pitthez hasonlóan, szintén elvált. Volt férje egy argentin zeneszerző, Osvaldo Golijov.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp