Egy rabbit bántalmazó férfit keres a Tett és Védelem Alapítvány

Az Árkádban, családjával együtt vásárolgatott a kanadai rabbi, amikor egy férfi minden előzmény nélkül megtámadta. A Tett és Védelem fotót és videót is közölt a támadóról, aki elmenekült a helyszínről.

„Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád üzletház I-style üzletében megtámadta és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit. Minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset 11.50-kor történt és szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is.

A támadót sikerült lefotózni
A támadót sikerült lefotózni

Az elkövető gyávaságára jellemző, hogy ‘bátor’ tette után inkább elmenekült, ám a felelősségre vonástól nem tud elbújni. Alapítványunk feljelentést tesz az ügyben és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről” – olvasható a TEV Facebook-bejegyzésében.

A bejelentéseket az info@tev.hu e-mailen, a http://tev.hu/jogsegely/#online-bejelent oldalon vagy a +36 1 510 0000 forródróton várja az alapítvány.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp