Egy washingtoni képviselő szerint azért esik a hó márciusban, mert a zsidók buherálják az időjárást

Trayon White washingtoni képviselő a Facebookon fejtette ki azon elméletét, miszerint a Rothschildok kedvük szerint manipulálják az időjárást, mert ebből is anyagi előnyük származik. Szerinte amúgy a rothschildozás nem számít zsidózásnak.

Trayon White egy washingtoni városházi képviselő, aki március közepén hóesésben volt kénytelen vezetni. Persze rögtön meg is találta ennek a szörnyűségnek a felelőseit, akik nem lehetnek mások, csak és kizárólag az időjárást saját céljaik szerint manipuláló Rothschildok. White nem is volt rest, és ezt a nem túl eredeti összeesküvés-elméletet videóra rögzítette, és azzal a lendülettel, kiposztolta a Facebookra is.

Trayon White
Trayon White

A Washington Post hamar rátalált a videóra, és miután megírta a sztorit, White képviselő Facebook-oldalát gyorsan ellepték a felháborodott kommentelők, akik szerint White kijelentései eléggé antiszemitára sikerültek. Daniel Zemel washingtoni rabbi szerint a képviselő mondatai hozzájárulnak az Egyesült Államokban amúgy is erősödő intoleráns hangulathoz, egy tisztségviselőnek pedig semmilyen körülmények között nem lenne szabad ilyen antiszemita megnyilvánulásokat tennie.

Pár órával a Post cikkének megjelenését követően már White is belátta, hogy hibát követett el, mert gyorsan bocsánatot kért a zsidó közösségtől, és azoktól, akiket kijelentésével megbántott. Amúgy nem gondolja, hogy antiszemita lenne, amit mi sem bizonyít jobban, hogy munkája során sokszor együttműködik zsidó szervezetekkel.

A világot uralni próbáló Rothschildok (értsd zsidók) egy elég régi antiszemita összeesküvés-elmélet, de még az időjárást manipulálni képes hatalom ötlete sem számít újdonságnak. White viszont most nagyszerű érzékkel kombinálta össze a kettőt, így született meg az időjárást a saját anyagi érdekeiknek megfelelően machináló gazdag zsidók rémképe. A bocsánatot kérő bejegyzésében a képviselő egyébként nem tért ki arra, hogy ha mégsem a zsidóknak, akkor kiknek vagy miknek állhat az érdekében március közebén hóesést zúdítani Washington óvatlan polgáraira.

https://akibic.hu/2018/03/01/jelentosen-emelkedett-az-antiszemita-incidensek-szama-az-egyesult-allamokban/

(Washington Post, Splitner)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp