Leonardo Dicaprio zöld energiával működő hotelbe fektet Izraelben

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A színész szerint a Herzleia Marina projekt a környezetbarát hotel modelljévé fog válni. Az Oscar-díjas színész és környezetvédelmi aktivista partnerként száll be a hotel finanszírozásába, jelentette be a Hagag csoport közleményben vasárnap.

A hotelt amerikai energia és a környezetvédelmi tervek iránymutatásai szerint építik majd meg.

Herzlia Marina Hotel
Herzlia Marina Hotel

 „Ez a fejlesztés olyan munkákat, építkezéseket támogat, amelyek nem a természet ellen dolgoznak”, mondta DiCaprio. „Olyan megoldásokat keresünk, amelyek elhárítják a klímaváltozás hatásait. Ezért új fejlesztésekre van szükség a környezetvédelmi design területén. Ez a hotel az egész világon számít majd modellértékűnek”, tette hozzá.

 DiCaprio 2007-ben látogatott az országba, amikor a híres izraeli modellel Bar Refaelivel találkozgattak. Az út során Simon Peresszel beszélt környezetvédelmi kérdésekről. A színész később 2010-ben járt Izraelbe. A pár azóta különvált 2011-ben, DiCaprio azóta is egyedül van, Refaeli férjhez ment.

 Tavaly januárban szúrta ki DiCaprio azt a képet az Instagramon, amely a mostani projektet ábrázolta, és célja a világ legnagyobb napenergiával működő torony megépítése. A Negev-fen folyó projekt munkálatao idén indulnak meg.

Megalim Solar Power
Megalim Solar Power

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp