Az El Al lett Magyarország kedvenc légitársasága

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A repjegy.hu és a Travelo turisztikai portál közös felmérésének eredménye alapján 2017-ben az izraeli El Al lett az év légitársasága Magyarországon. Az izraeli légitársaság ezzel az elmúlt három évben győztes Emirates-et taszította le a trónról.

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre az Én Légitársaságom elnevezésű felmérés, amelyen kizárólag az utasok véleménye alapján választják ki, hogy melyik légitársaság teljesített a legjobban az adott évben. A most lezárult szavazáson 7852 utas vett részt, és összesen öt kategóriában voksoltak a szerintük legjobbakra.

Magyarország kedvenc légitársasága 2017
Magyarország kedvenc légitársasága 2017

A szavazatok alapján az El Al a legkedvesebb utaskísérő és a legprofibb kommunikáció kategóriában is az első helyen végzett. A legjobb fedélzeti ellátás, a legjobb menetrend és a legjobb ár-érték arány kategóriában pedig a második lett – sorrendben – az Emirates, a Finnair és a Qatar Airways mögött. Így az összesített adatok szerint 2017-ben az El Al kaphatta meg a Magyarország kedvenc légitársasága címet.

Korábban csak a Qatar Airways (2012 és 2013), illetve az Emirates (2014-2016) tudta elnyerni ezt a címet. A legtöbb értékelést egyébként a Wizz Air kapta, ezért idén a diszkont légitársaság egy különdíjban részesülhetett.

Korábbi interjúnk Váradi Jánossal, az El Al magyarországi vezérigazgatójával:

„Az El Al épp annyi idős, mint Izrael állama” – Kibic Magazin

Az El Al 25 éve van jelen Magyarországon, tavaly óta a társaság új diszkont márkája, az UP közlekedik Budapest és Tel-Aviv között. Az UP 2014 legjobban fejlődő légitársasága lett, és az El Alt a mai napig a világ legbiztonságosabb repülési vállalataként tartják számon. Váradi Jánossal, az El Al magyarországi vezérigazgatójával beszélgettünk.

(Travelo, turizmus.com)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp