Pszichológus vagyok! Üvöltötte Netanjahu felesége

Kiszivárgott egy hangfelvétel Sara Netanjahu pere kapcsán, amelyben azzal vádolta meg egy alkalmazottja, hogy rabszolgaként bánt vele.

Hangfelvételen hallható, ahogy az izraeli miniszterelnök felesége magából kikelve üvölt a család PR-esével, amiért szerinte egy pletykalapban megjelent cikk nem domborítja ki eléggé szakmai végzettségét. 

Netanjahu feleségének tavaly több tízezer angol fontnak megfelelő összeget kellett kifizetnie két korábbi házi alkalmazottjuknak, akik szintén zaklatással vádolták meg. Ezeken kívül még egy per folyik ellene, ahol egy másik munkatárs szerint rabszolgaként bánt vele Netanjahu neje. 

A hangfelvételen a gyerekpszichológusi végzettséggel rendelkező izraeli first lady üvöltözik egy olyan 2009-ben megjelent cikk miatt, amely egyébként arról szól, hogy Sara Netanjahu mennyire elkötelezett a közérdek iránt. 

A first lady többek között azt kiabálja szótagolva, hogy ő egy magasan kvalifikált nő, egy pszi-ho-ló-gus. „BA, MA”, mondja az egyetemi végzettségére utalva, mire az újságíró azt válaszolja, hogy a cikk első mondatában le van írva a nő szakmája, ám Sara Netanjahu durván, élesen válaszol, és utasítja a férfit, hogy szidja le a szerkesztőt. 

„A miniszterelnök felesége minden nap a közügyekért dolgozik”, kiabálja a nő a hangfelvételen.

 Benjamin Netanjahu védelmébe vette a feleségét a Facebookon, mondván néha mindenkivel előfordul, hogy dühében olyan dolgokat mond és úgy, ahogy nem kellene. Ezen kívül azzal érvelt, hogy a média évtizedekig nem vett tudomást Sara Netanjahu tevékenységéről, pedig rengeteget tett rászoruló rákos gyerekekért, holokauszt túlélőkért, gyászoló családokért.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp