Ilyen volt az első Kibic Óra a Klubrádióban

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Borgula András új műsorában Balázs Gáborral a Tu Bisvátról, Fritz Zsuzsával pedig a Bálint Házról beszélgetett. A Kibic Óra minden minden hónap utolsó vasárnapján 17:00-18:00-ig lesz hallható a Klubrádióban. Az első adás most a Kibicen is elérhető.

Tu Bisvát, a Bálint Ház és aktuális zsidó vonatkozású programok voltak az első Kibic Óra témái. Az első adást, amelyben Borgula András Balázs Gábor eszmetörténésszel és Fritz Zsuzsával, a Bálint Ház igazgatójával beszélgetett a Klubrádióban, alább meg is lehet hallgatni:

A Kibic egy olyan érdekképviseleti szerv, amely azért jött létre, hogy teret és hangot adjon a zsidó civil szervezeteknek. Hogy minél többen megismerhessék a sokszínű zsidó kultúrát, amelyet nap mint nap különböző területeken tevékenykedő szakemberek és rengeteg önkéntes épít annak érdekében, hogy minél élőbb legyen ma a zsidó kultúra Magyarországon. Ezt a szellemiséget képviseli majd a Klubrádióban minden hónap utolsó vasárnapján 17:00 és 18:00 óra között hallható új műsor is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp