Kibic Óra a Klubrádióban!

Borgula András új műsorral, a Kibic Órával jelentkezik január 28-tól minden hónap utolsó vasárnapján 17:00-18:00-ig  a Klubrádióban. Az első vendég Fritz Zsuzsa lesz. Ezen kívül beszélgetés hallható majd a Tu Bisvát ünnepéről Balázs Gábor eszmetörténésszel.

Borgula András új műsorral, a Kibic Órával jelentkezik január 28-tól minden hónap utolsó vasárnapján 17:00-18:00-ig  a Klubrádióban.

A Kibic egy olyan érdekképviseleti szerv, amely azért jött létre, hogy teret és hangot adjon a zsidó civil szervezeteknek. Hogy minél többen megismerhessék a sokszínű zsidó kultúrát, amelyet nap mint nap különböző területeken tevékenykedő szakemberek és rengeteg önkéntes épít annak érdekében, hogy minél élőbb legyen ma a zsidó kultúra Magyarországon. Ennek a munkának ad terepet egyrészt a www.akibic.hu oldalon működő weboldal, és ezt a szellemiséget képviseli majd a Klubrádióban hallható új műsor is.

Szó esik majd egy-egy aktuális ünnepről vagy zsidó vallashoz kapcsolódó érdekes kérdésről 15 percben, Balázs Gábor és Borgula András vezetésével. Ezt követi egy ajánló a hónap zsidó vonatkozasu programjairól, majd fontos témák kapcsán hallható félórás interjú egy-egy zsidó civil szervezet tagjával, önkéntesével, vezetőjével.

Első adás 2018. január 28-án. Balázs Gábor beszél a Tu Bisvátról. Utána interjú Fritz Zsuzsával. Végül havi programajánló. 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp