Fenyegetéseket kapott a Heti TV

A jó hír, hogy országosan is fogható a múlt héttől Magyarország első zsidó közösségi televíziója, a Heti TV. A rossz, hogy a televízió főszerkesztője fenyegető üzeneteket is kapott az utóbbi napokban. “Igazán kellemetlen ha fenyegetik az embert a származásom, a gondolkodásmódom miatt”, mondta a Kibicnek Breuer Péter, a Heti TV alapító főszerkesztője. Elmondása szerint több olyan telefonáló is akadt, akik “küldték mindenhova”, és azzal fenyegették, ha nem megy, boldogan segítenek.

Breuer Péter hozzátette: “gondolom, csak nem metszik el a torkom, nem lógatnak fel, és nem is deportálnak. De nem is hagynám, hogy ezt tegyék velem. Igaz egy 65 éves öreg magyar-zsidó vagyok, aki ráadásul fogyatékos is, de nehéz lesz elbánni velem, megvédem magam!”

A televíziót a UPC szolgáltatásán keresztül egyes budapesti kerületekben, a MINDIG TV révén országosan lehet fogni. A televízió egyébként az interneten is megtlalálható, így az egyetlen olyan magyarországi televízió, amit a világ minden országában nyomon lehet követni.

A Heti TV-ben fut az egyik legnézettebb reggeli politikai műsor Pirkadat címmel, naponta változó műsorvezetőkkel.

 

Zsidó témákra fókuszáló új tévé indul – Kibic Magazin

Május elsejétől kísérleti tévéadással indul a mostanáig csak online működő Heti TV. A televízió kiemelten foglalkozik majd a zsidóságot foglalkoztató

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp