RETIKÜL “DELUX”

A koncert-előadáson Takáts Andrea színésznő a korábbi Retikül estek válogatott szövegrészleteiből ad elő, és az eddigi esteken szereplő zenészek – Darvas Kristóf, Ernyei László, Kardos Dániel, Jelasity Péter és Vázsonyi János – közösen játsszák el az előadások legszebb zenéit. RETIKÜL “DELUX”

Egy híján húsz…

A RETIKÜL Irodalmi szalon 2010-ben kezdődött. Azóta 19 előadáson 17 különböző regény feldolgozását hallhatta a közönség. Számos izgalmas női sors került feldolgozásra az estek folyamán. Többek között olyan szerzők művei kerültek bemutatásra, mint Anna Ahmatova, aki a Retikül sorozatban szerepelt először Magyarországon, valamint több alkalommal is feldolgozásra kerültek Ljudmilla Ulickaja különböző művei, legutóbb a Jákob Lajtorjája című regénye.

Az estek zenei közreműködői olyan nagyszerű zenészek voltak, mint Darvas Ferenc, Kardos Dániel, Vázsonyi János, Yengibarian David, Darvas Kristóf, Ernyei László és Jelasity Péter.

Az eddigi 19 előadás megünneplésére és a következő évadunk sikerét remélve, ÜNNEPI RETIKÜL KONCERT-EST-tel kezdjük az új évet.

A koncert-előadáson Takáts Andrea színésznő a korábbi Retikül estek válogatott szövegrészleteiből ad elő, és az eddigi esteken szereplő zenészek – Darvas Kristóf, Ernyei László, Kardos Dániel, Jelasity Péter és Vázsonyi János – közösen játsszák el az előadások legszebb zenéit.

Regisztráció: [email protected]

Helyszín: RS9 Vallai kert (1075, Rumbach S. u. 9)

Jegyár: 1900 Ft, Mazsike kártyával 1700 Ft

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp