RETIKÜL “DELUX”

A koncert-előadáson Takáts Andrea színésznő a korábbi Retikül estek válogatott szövegrészleteiből ad elő, és az eddigi esteken szereplő zenészek – Darvas Kristóf, Ernyei László, Kardos Dániel, Jelasity Péter és Vázsonyi János – közösen játsszák el az előadások legszebb zenéit. RETIKÜL “DELUX”

Egy híján húsz…

A RETIKÜL Irodalmi szalon 2010-ben kezdődött. Azóta 19 előadáson 17 különböző regény feldolgozását hallhatta a közönség. Számos izgalmas női sors került feldolgozásra az estek folyamán. Többek között olyan szerzők művei kerültek bemutatásra, mint Anna Ahmatova, aki a Retikül sorozatban szerepelt először Magyarországon, valamint több alkalommal is feldolgozásra kerültek Ljudmilla Ulickaja különböző művei, legutóbb a Jákob Lajtorjája című regénye.

Az estek zenei közreműködői olyan nagyszerű zenészek voltak, mint Darvas Ferenc, Kardos Dániel, Vázsonyi János, Yengibarian David, Darvas Kristóf, Ernyei László és Jelasity Péter.

Az eddigi 19 előadás megünneplésére és a következő évadunk sikerét remélve, ÜNNEPI RETIKÜL KONCERT-EST-tel kezdjük az új évet.

A koncert-előadáson Takáts Andrea színésznő a korábbi Retikül estek válogatott szövegrészleteiből ad elő, és az eddigi esteken szereplő zenészek – Darvas Kristóf, Ernyei László, Kardos Dániel, Jelasity Péter és Vázsonyi János – közösen játsszák el az előadások legszebb zenéit.

Regisztráció: mazsike@gmail.com

Helyszín: RS9 Vallai kert (1075, Rumbach S. u. 9)

Jegyár: 1900 Ft, Mazsike kártyával 1700 Ft

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp