Következik:  
Jom HaAliyah · Hesván 7, 5779 · 2018. október 16, kedd

Keményen kiosztotta a szélsőjobbosokat a Punisher zsidó sztárja

Jon Bernthal számára megtisztelő, hogy egy olyan figurát alakít a sorozatban, akivel a külföldön harcoló amerikai katonák azonosulni tudnak. Az amerikai színész a szélsőjobbos rajongóknak viszont igen egyértelmű üzenetet küldött.

A zsidó származású Jon Bernthal az Esquire magazinnak adott interjút, amelyben többek között arról is beszélt, hogy mennyire megtisztelő a számára, hogy az általa alakított Punisher (Megtorló) figurája mennyire népszerű az amerikai katonák körében. A színész a Netflix sorozatában egy volt katonát alakít, aki családjának gyilkosai nyomába ered.

Jon Bernthal a Punisher című sorozatban
Jon Bernthal a Punisher című sorozatban

Amikor a riporter megemlíti neki, hogy az általa alakított karakter nem csak a katonák körében népszerű, de a szélsőjobbos alt-right mozgalom hívei is igencsak kedvelik a figurát. A tavaly Charlottesville-ben tartott felvonulásuk során például többször is felbukkant a Punisher halálfejes emblémája. Bernthal erre egyszerűen csak annyit reagál: „Fuck them”, vagyis baszódjanak meg.

(A.V. Club)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp