Ejtették a Steiner Kristóf elleni vádakat Izraelben

Kiderült, hogy tévedés történt, Steiner Kristóf nem koldult, és nem is támadott meg senkit, csak összekeverték valakivel. Az izraeli rendőrség ezért ejtette a Kristóf ellen felhozott vádakat.

Steiner Kristófot még október elején vádoltak meg azzal, hogy koldulás közben megtámadott egy nőt, mert az nem akart neki pénzt adni. Annak ellenére, hogy minderre az izraeli rendőrségnek semmilyen bizonyítéka nem volt, Kristófot eljárás alá vonták a nő feljelentése alapján. Emiatt viszont izraeli lakhatása került veszélybe.

Steiner Kristófot letartóztatták Izraelben – Kibic Magazin

Steiner Kristófot azzal vádolták, hogy az utcán, koldulás közben megtámadott egy nőt, aki nem akart neki pénzt adni. Bár az izraeli rendőrségnek semmilyen bizonyítéka nem volt arra, hogy valóban Kristóf követte el a bűncselekményt, mégis letartóztatták.

Most Kristóf a Blikknek számolt be arról, hogy végleg ejtették az ellene felhozott vádakat, és kiderült, hogy tévedés történt, a feljelentést tevő nő ugyanis egyszerűen összekeverte valakivel. „A rendőrség ejtette a vádakat bizonyítékok hiányában. A rendőrségen vár a papír, mely szerint az engem megvádoló asszony tévedett, és ártatlan vagyok. Eddig sem aggasztott túlságosan a dráma, de azért jó érzés tudni, hogy hivatalosan is tiszta a nevem – közölte Kristóf a Blikkel.

(Blikk)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp