Gal Gadot volt 2017 legnagyobb zsidó szenzációja

2017 egyértelműen az izraeli Gal Gadot éve volt. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Wonder Woman című filmmel berobbant színésznő volt a hatodik legkeresettebb személy a világon a Google adatai szerint.

Gal Gadot izraeli színésznő nevére gugliztak rá a hatodik legtöbbször az egész világon a Google adatai alapján. A színészek között pedig a harmadik legkeresettebb név lett az övé, és csak a zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey és Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya előzte meg ebben a kategóriában. Így elmondható, hogy Gal Gadot volt 2017-ben a legnépszerűbb izraeli személyiség világszerte.

Gal Gadot
Gal Gadot

Mindez persze nem véletlen, az izraeli színésznő idén két filmben is szerepelt, és mindkettő a Google tíz legkeresettebb filmjei között szerepel. Az Igazság Ligája az ötödik, a nagy ismertséget hozó Wonder Woman pedig a második lett ezen a listán. Gal Gadot ezen kívül még rengeteg, főleg amerikai tévéműsorban is látható volt, az egyik legemlékezetesebb szereplése a Staurday Night Live egyik októberi műsorában volt, amelyet először Izraelben is élőben sugároztak, ezért Gadot héberül is szólt pár mondatot a „hazai” nézőkhöz.

Ami még érdekes, hogy Gal Gadot nevére nem Izraelben vagy az Egyesült Államokban kerestek rá a legtöbben, hanem a Fülöp-szigeteken, ahol a második legkeresettebb személy volt idén. Az izraeli színésznő ráadásul két másik távol-keleti országban is igen népszerű volt, ugyanis Szingapúrban és a muszlim többségű Malajziában is az átlagosnál többen kerestek a nevére.

Gal Gadoton kívül egy másik zsidó személyiség neve is szerepel a Google top 10-es keresési listáján. A 90 nő által zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinstein nevét a negyedik legtöbbször gépelték be a Google keresőjébe.

https://akibic.hu/2017/06/07/15-dolog-amit-nem-tudtal-a-legkedveltebb-izraeli-sztarrol/
(JTA)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp