Következik:  
Sábát · Hetiszakasz: Háázinu · Havdala: 19:31 · Tisri 13, 5779 · 2018. szeptember 22, szombat

Gal Gadot nem hajlandó együtt dolgozni a zaklatással vádolt producerrel

Gal Gadot csak akkor szerepel tovább a Wonder Woman filmekben, ha a több színésznő által is zaklatással vádolt Brett Ratner producer kiszáll a projektből. Az izraeli színésznő ultimátumot intézett a Warner Bros. felé: vagy ő, vagy Ratner.

A szexuális bűncselekményekkel vádolt sztárproducer és rendező, Brett Ratner miatt hagyná ott a Wonder Woman-univerzumot Gal Gadot. Egy hollywoodi forrás szerint az izraeli színésznő ugyanis ultimátumot intézett a Warner Bros. felé: vagy ő megy, vagy Ratner.

Gal Gadot
Gal Gadot

Ratner produkciós cége segített finanszírozni a több mint 400 millió dolláros bevételt hozó Wonder Womant, amivel a filmes is nagyot kaszált. A hollywoodi forrás szerint Gadot leszögezte: nem fog leszerződni a következő Wonder Woman-filmre, ha a Warner nem szabadul meg Ratnertől.

A hivatkozott forrás úgy gondolja, hogy a Warner Bros.-nak az lenne az érdeke, ha a Gadot mellé állna, mivel a filmgyártó cég nem engedheti meg magának, hogy egy női hős főszereplésével készült filméhez egy nőket zaklató embernek bármi köze legyen.

Gal Gadot pont a múlt hónapban, egy amerikai zsidó alapítvány rendezvényén való részvételét mondta le, mivel az eseményen Brett Ratner is díjat vehetett át. Gadot egyébként már többször is felszólalt a szexuális zaklatások ellen, mivel úgy látja, hogy az egész világon elterjedté vált az ilyen fajta viselkedés, amely nők és férfiak millióit érinti hátrányosan.

Egy magyar-izraeli színésznő is megszólalt zaklatási ügyben – Kibic Magazin

Kántor Anita Izraelben élő színésznő a Facebook oldalán írta, hogy mit gondol a nők szexuális bántalmazásáról, és az azt elhallgatni próbáló színházi közösségekről. Azt írja nem neveket szeretne látni, csak azt , hogy a zaklatók nézzenek magukba, és kérjenek bocsánatot, akitől kell. „18 évesen kezdtek el fogdosni kérdés nélkül, az első undorított, aztán hozzászoktam, sőt megszerettem.

(Index, JTA)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp