Gal Gadot nem hajlandó együtt dolgozni a zaklatással vádolt producerrel

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Gal Gadot csak akkor szerepel tovább a Wonder Woman filmekben, ha a több színésznő által is zaklatással vádolt Brett Ratner producer kiszáll a projektből. Az izraeli színésznő ultimátumot intézett a Warner Bros. felé: vagy ő, vagy Ratner.

A szexuális bűncselekményekkel vádolt sztárproducer és rendező, Brett Ratner miatt hagyná ott a Wonder Woman-univerzumot Gal Gadot. Egy hollywoodi forrás szerint az izraeli színésznő ugyanis ultimátumot intézett a Warner Bros. felé: vagy ő megy, vagy Ratner.

Gal Gadot
Gal Gadot

Ratner produkciós cége segített finanszírozni a több mint 400 millió dolláros bevételt hozó Wonder Womant, amivel a filmes is nagyot kaszált. A hollywoodi forrás szerint Gadot leszögezte: nem fog leszerződni a következő Wonder Woman-filmre, ha a Warner nem szabadul meg Ratnertől.

A hivatkozott forrás úgy gondolja, hogy a Warner Bros.-nak az lenne az érdeke, ha a Gadot mellé állna, mivel a filmgyártó cég nem engedheti meg magának, hogy egy női hős főszereplésével készült filméhez egy nőket zaklató embernek bármi köze legyen.

Gal Gadot pont a múlt hónapban, egy amerikai zsidó alapítvány rendezvényén való részvételét mondta le, mivel az eseményen Brett Ratner is díjat vehetett át. Gadot egyébként már többször is felszólalt a szexuális zaklatások ellen, mivel úgy látja, hogy az egész világon elterjedté vált az ilyen fajta viselkedés, amely nők és férfiak millióit érinti hátrányosan.

Egy magyar-izraeli színésznő is megszólalt zaklatási ügyben – Kibic Magazin

Kántor Anita Izraelben élő színésznő a Facebook oldalán írta, hogy mit gondol a nők szexuális bántalmazásáról, és az azt elhallgatni próbáló színházi közösségekről. Azt írja nem neveket szeretne látni, csak azt , hogy a zaklatók nézzenek magukba, és kérjenek bocsánatot, akitől kell. „18 évesen kezdtek el fogdosni kérdés nélkül, az első undorított, aztán hozzászoktam, sőt megszerettem.

(Index, JTA)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp