A magyar kormány Soros-ellenes plakátjával illusztrálták az antiszemitizmust

Egy kínai hírügynökség választotta a sorosozós plakátot egy antiszemitizmust elítélő hír illusztrációjaként. Pedig Magyarországról és Soros Györgyről szó sem volt a közölt anyagban.

Az Új Kína elnevezésű hírügynökség Antonio Guterres ENSZ-főtitkár antiszemitizmust elítélő beszédéről számolt be, és az antiszemitizmus illusztrációjaként pont a magyar kormány Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén! plakátjáról készült fotót helyeztek a hír mellé. A kínaiak a fotót az AFP hírügynökségtől vették át, szóval valószínűleg náluk dobja ki az antiszemitizmus szóra ezt a képet a rendszer.

António Guterres ENSZ-főtitkár izraeli látogatásán amúgy elítélte az Izrael-ellenes, modern antiszemitizmust, noha Izrael bírálhatóságát is hangsúlyozta, és a Jad Vasem holokausztmúzeumban is figyelmeztetett az antiszemitizmus veszélyeire – olvasható az MTI tudósításában. Korábban António Guterres koszorút helyezett el a Jad Vasem holokausztmúzeumban a második világháborúban meggyilkolt zsidók emlékére, és bejegyzést tett az intézmény emlékkönyvébe.

„Az ENSZ főtitkáraként elkötelezetten harcolok az antiszemitizmus és az intolerancia minden, még fel nem számolt formája ellen, és nagyra tartom mindazokat, akik ebben a kivételes múzeumban dolgoznak” – mondta az emlékmúzeumban.

Korábbi cikkünk a nagy hazai sorosozásról:

Akkor most antiszemitizmus a sorosozás, vagy sem? – Kibic Magazin

Már lassan a csapból is Soros György folyik, hála a kormány lankadatlan propagandájának. Egyesek úgy vélik, nincs azzal semmi gond, ha pont egy gazdag zsidót állítanak be minden rossz okozójaként, mások szerint viszont ez nem más, mint a legsötétebb idők klasszikus antiszemitizmusa.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp