Az eddigi legnagyobb filmválasztékkal érkezik idén a Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

November 30. és december 3. között a Művész Art Moziban és a Puskin Art Moziban jön a VI. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál, amely a zsidó kultúrát bemutató nemzetközi filmtermés legjobbjait hozza Magyarországra az elmúlt évekből. Idén harmincnál is több friss, izgalmas és kihagyhatatlan vetítés érkezik hozzánk a világ minden szegletéből!

Idén csupa jó hírrel szolgálhatunk. Az Európai Fesztivál Szövetség választott rendezvénye lettünk idén EFFE (Europe for festivals – festivals for Europe ) minősítéssel és a Magyar Fesztiválszövetség „Jó Fesztivál” besorolásával a Zsidó és Izraeli Filmfesztivál lett Budapest egyik legizgalmasabb, legelismertebb és legnagyobb filmfesztiválja 2017-ben.

Az eddigi legnagyobb filmválasztékkal, több helyszínen – Pesten a Puskin és a Művész mozikban – mi több, már vidéken is meg lehet majd nézni minket!

A filmfesztivál célja, hogy minél sokrétűbb képet adjon az érdeklődők számára a zsidóság rendkívül színes, és a többség számára ismeretlen világáról, mai állapotáról. A program összeállításánál döntő szempont volt mind a nemzetiségi, mind a műfaji sokszínűség.

Filmjeinket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp