Házon kívül is folytatódnak a Bálint Ház programjai

A Bálint Ház, a zsidó közösség és kultúra otthona, az év végéig házon kívül tartózkodik. A környezetbarátabbá alakulás ideje alatt a programok folytatódnak.

Vendégségbe megyünk, kitörünk a megszokott keretekből, és hívjuk minden kedves ismerősünket, barátunkat, tagunkat, hogy tartson velünk ezekben az izgalmas hónapokban is.

Fotó: facebook.com/BalintHaz/
Fotó: facebook.com/BalintHaz/

Az őszi évadot sátorozással kezdjük, szukotkor a város központjában várunk mindenkit, hogy az ünnep során látogasson el hozzánk, vegyen részt a beszélgetésekben, ötleteljen velünk, tervezzük együtt a közösségünk jövőjét.

Novemberben különleges és színes kínálattal várunk mindenkit a ZSIFI-n, amely idén, a korábbi évek sikereinek köszönhetően bővül, és már a Zsidó és Izraeli Filmek Fesztiváljaként várja közönségét.

Szintén novemberi hagyományunk a Zsidó Tanulás Világnapja, amelynek témája ebben az évben a szépség. Erről lesz szó az előadásokon és a beszélgetéseken.

Az évad folyamán lesznek kulturális és a zsidóságba bevezető sorozataink, és természetesen gyerekprogramok is különböző korosztályoknak. Folytatódik a Szarvaska, és a Délutáni Iskola elkezdi második évfolyamát.

Hanukakor keressétek meghitt közösségi gyertyagyújtásainkat, amelyeket eddig is, de most minden szempontból házon kívül tartunk majd. Tartsatok velünk minden újabb láng fellobbantásánál!

És kövessetek minket a Facebookon, hogy minden fontos részletről időben értesüljetek.

Házon kívül is találkozzunk!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp