Újra indul a MAZSola Napközis Tábor

A Jaffe Családsegítő által szervezett és működtetett, hagyományos nyári tábor évről évre egyre színesebb élménycsomagot kínál a 6 és 14 éves közötti korosztálynak. Már lehet jelentkezni!

Hadd mazsolázzanak a gyerekek kedvükre… Mármint a MAZSola Napközis Tábor programjaiban! Ugyanis a Jaffe Családsegítő által szervezett és működtetett, hagyományos nyári tábor évről évre egyre színesebb élménycsomagot kínál a 6 és 14 éves korú nebulóknak. Nem csoda, hogy a gyerekek egy része évente visszatérő vendég.

A napi háromszori étkezést is magába foglaló heti turnusoknak a Scheiber Sándor Gimnázium és Általános iskola ad otthont (Budapest XIV., Laky Adolf u. 38-40.), hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között. A szervezők a helyben megvalósított programokon felül (kézműves foglalkozások, sport, színjátszás), a „kimozdulós” események esetében is a gyerekek élményszerzésére helyezik a hangsúlyt. Kirándulás, mozi, állatkert, múzeumi séták színesítik az együtt töltött napokat.

A heti turnusok 2017. július 3-tól augusztus 18-ig állnak a szülők rendelkezésére. További információk:

http://www.jdc-mazs.hu/hu/hirek/hirek/mazsola-nyari-tabor

Jelentkezési lap:

www.jaffe.hu/mazsola

A Jaffe Családsegítő munkatársai sok szeretettel várják a régi és új táborozókat.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp