A Pető Intézet javára jótékonykodott az Izraeli Nagykövetség

Az Izrael Állam 69. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen éppen az ünnepelt volt az, aki ajándékozással tette emlékezetessé az eseményt. Az Izraeli Nagykövetség ugyanis fejlesztő eszközöket adományozott a Pető Intézetnek.

Az Izrael Állam függetlenségének 69. évfordulójából szervezett ünnepségen az Izraeli Nagykövetség mozgásfejlesztő eszközöket adományozott a Pető Intézetnek – olvasható a nagykövetség sajtóközleményében. A közleményből az is kiderült, hogy miért esett pont a Pető Intézetre a nagykövetség választása.

Dr. Tenk Miklósné Dr. Zsebe Andrea, a Pető Intézet rektora és Yossi Amrani izraeli nagykövet
Dr. Tenk Miklósné Dr. Zsebe Andrea, a Pető Intézet rektora és Yossi Amrani izraeli nagykövet

Eszerint Izraelben évtizedek óta ismerik a Pető-módszert, az országban több olyan intézmény is van, amelyek ezt alkalmazzák munkájuk során. Yossi Amrani nagykövet ünnepi beszédében ráadásul többször is kitért a kiváló magyar-izraeli kapcsolatokra, amelyeknek egyik jó példája a Pető Intézet és az izraeli Tzad Kadima együttműködése.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp