Több mint 60 rászoruló családot tettek boldogabbá a Lauder Iskola jótékonysági akciója keretében

Idén 66 rászoruló családot érintett a Lauder Iskola Hanukai Csodavárók elnevezésű jótékonysági akciója. A Hanukai Csodavárók keretében szegényebb sorsú zsidó családoknak és idős embereknek szerveznek gyűjtést hanuka alkalmából.

Másodszorra rendeztük meg Hanukai Csodavárók elnevezésű jótékonysági akciónkat. A magyarországi rabbikar tagjai, a MAZS Alapítvány és a Mazsihisz együttműködésével szegényebb sorsú zsidó családoknak és idős embereknek szervezünk hanuka alkalmából gyűjtést. A rászorulók történetét megosztottuk diákjainkkal, az óvodától a középiskoláig, és ki-ki választhatott magának egy családot, akit megajándékoz. A diákok családjaikkal vagy akár az egész osztállyal közösen készítették el csomagjaikat, melyet az iskolában összegyűjtöttünk, majd elszállítottuk az akcióban közösen részt vevő társintézményekbe.

Idén 66 rászoruló családnak tehettük boldogabbá az ünnepét az adományokkal. Rengeteg köszönőlevelet kaptunk, amit megosztottunk a lauderes felajánló diákokkal és szüleikkel is.

Öröm volt számunkra, hogy segíthettünk, és jövőre folytatjuk.

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp