Több mint 60 rászoruló családot tettek boldogabbá a Lauder Iskola jótékonysági akciója keretében

Idén 66 rászoruló családot érintett a Lauder Iskola Hanukai Csodavárók elnevezésű jótékonysági akciója. A Hanukai Csodavárók keretében szegényebb sorsú zsidó családoknak és idős embereknek szerveznek gyűjtést hanuka alkalmából.

Másodszorra rendeztük meg Hanukai Csodavárók elnevezésű jótékonysági akciónkat. A magyarországi rabbikar tagjai, a MAZS Alapítvány és a Mazsihisz együttműködésével szegényebb sorsú zsidó családoknak és idős embereknek szervezünk hanuka alkalmából gyűjtést. A rászorulók történetét megosztottuk diákjainkkal, az óvodától a középiskoláig, és ki-ki választhatott magának egy családot, akit megajándékoz. A diákok családjaikkal vagy akár az egész osztállyal közösen készítették el csomagjaikat, melyet az iskolában összegyűjtöttünk, majd elszállítottuk az akcióban közösen részt vevő társintézményekbe.

Idén 66 rászoruló családnak tehettük boldogabbá az ünnepét az adományokkal. Rengeteg köszönőlevelet kaptunk, amit megosztottunk a lauderes felajánló diákokkal és szüleikkel is.

Öröm volt számunkra, hogy segíthettünk, és jövőre folytatjuk.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp