Külföldi áttörésre készül a Jónás Vera Experiment

Új klippel és egy születésnapi koncerttel zárja eddigi legizgalmasabb évét a Jónás Vera Experiment. Az idei kiváló nagylemez után a zenekar januárban már Európa legfontosabb showcase-eseményén bizonyíthat.

A Tiger, Now! című nagylemez egyértelműen az év egyik legjobb hazai megjelenése volt, ezúttal az album hangzásához képest finomabb Find Your Keys című számhoz készült videoklip. Az Akváriumban forgatott videót Szőke Barna, a MYGL néven alkotó zenész és rendező jegyzi.

A két ünnep között, december 28-án, a Trafóban ünnepli 5. születésnapját a zenekar, a koncertre több meglepetéssel is készülnek Jónás Veráék, így például feltűnik majd az Experiment korábbi tagja, Dés András is.

Se nem dzsessz, se nem pop, avagy Jónás Vera személyiséghuzalja – Kibic Magazin

Gyerekkora óta “színpadközelben él”: zenél, énekel, játszik. Állandóan pörög, sokat nevet és leginkább a megérzéseire hallgat. Van londoni és magyar

A zenekar az ünnepi évzárás után azonban újabb kihívások elé néz 2017-ben: januárban a Eurosonic Noorderslagon, Európa legfontosabb showcase-fesztiválján mutatkoznak be két másik magyar zenekarral együtt (Fran Palermo, Bohemian Betyars), és várhatóan a Tiger, Now! dalaihoz készült remixlemez is jövőre jelenik meg.

(hvg.hu)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp