Natalie Portman szerint minden zsidó karácsonyfára vágyik

Natalie Portman egy tévéműsorban beszélt arról, hogyan fogják a családjával ünnepelni a hanukát és a karácsonyt, mivel a két ünnep idén egybeesik. Az is kiderült, hogy a színésznőnek most lesz életében először karácsonyfája.

A második gyermekével várandós Natalie Portman volt a vendége Jimmy Fallonnak a Tonight Show-ban, ahol persze lefutották az ilyenkor illendő köröket. Mármint, hogyan készül a baba születésére, meg hogy milyen jól néz ki, nem is látszik rajta, hogy várandós (de látszik).

Natalie Portman a Tonight Showban
Natalie Portman a Tonight Showban

Az igazán fontos dolgok akkor hangzottak el, amikor ráfordultak arra, hogy idén egybeesik a hanuka első estéje a szentestével és ez okozott némi fejtörést Portmanéknél is. Általában ugyanis, mesélte Fallonnak a színésznő, a karácsonyt a család anyósával és apósával ünnepli, a hanukát meg a szüleivel. Idén viszont mindenki együtt lesz, hatalmas, közös családi hanukarácsonyra készülődnek.

Portman szülei – legnagyobb meglepetésére – még a karácsonyfa-állításba is belementek, így a kismamának életében először lesz karácsonyfája, amit roppant izgatottan vár. Bevallotta: régi álma teljesül, mert titokban mindig is szeretett volna karácsonyfát. Szerinte igazából titokban minden zsidó karácsonyfára vágyik.

(reset.hu)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp