Natalie Portman szerint minden zsidó karácsonyfára vágyik

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Natalie Portman egy tévéműsorban beszélt arról, hogyan fogják a családjával ünnepelni a hanukát és a karácsonyt, mivel a két ünnep idén egybeesik. Az is kiderült, hogy a színésznőnek most lesz életében először karácsonyfája.

A második gyermekével várandós Natalie Portman volt a vendége Jimmy Fallonnak a Tonight Show-ban, ahol persze lefutották az ilyenkor illendő köröket. Mármint, hogyan készül a baba születésére, meg hogy milyen jól néz ki, nem is látszik rajta, hogy várandós (de látszik).

Natalie Portman a Tonight Showban
Natalie Portman a Tonight Showban

Az igazán fontos dolgok akkor hangzottak el, amikor ráfordultak arra, hogy idén egybeesik a hanuka első estéje a szentestével és ez okozott némi fejtörést Portmanéknél is. Általában ugyanis, mesélte Fallonnak a színésznő, a karácsonyt a család anyósával és apósával ünnepli, a hanukát meg a szüleivel. Idén viszont mindenki együtt lesz, hatalmas, közös családi hanukarácsonyra készülődnek.

Portman szülei – legnagyobb meglepetésére – még a karácsonyfa-állításba is belementek, így a kismamának életében először lesz karácsonyfája, amit roppant izgatottan vár. Bevallotta: régi álma teljesül, mert titokban mindig is szeretett volna karácsonyfát. Szerinte igazából titokban minden zsidó karácsonyfára vágyik.

(reset.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp