Egy orosz tévécsatorna szerint jó ötlet jégrevüt csinálni a holokausztból

Egy orosz tévéműsorban valamiért jó ötletnek találták, hogy egy pár csíkos rabruhában és sárga Dávid-csillaggal jégtáncol Az élet szép című film zenéjére. A műsor készítői állításuk szerint meghatni szerették volna a nézőket, de sokak szerint ehelyett inkább ízléstelen lett az előadás.

A Sztárok a jégen című tévéműsor orosz változatában sikerült egy párt a koncentrációs táborokra jellemző öltözetben a jégre küldeni, hogy ott Roberto Benigni Oscar-díjas Az élet szép című filmjének egyik betétdalára táncoljanak. A páros női tagja ráadásul Tatyjana Navka olimpiai műkorcsolyázó volt, aki éppenséggel Vlagyimir Putyin szóvivőjének a felesége.

A műsor készítői azt állítják, hogy nem a rosszindulat vezérelte őket, egyszerűen csak egy megható előadást terveztek, amit az is jelezni hivatott, hogy a páros férfi tagját a tánc végén „lelövik”, Navka pedig egyedül gyászolja őt. Az előadás azonban nem igazán érte el a célját, a közösségi médiában ugyanis komoly felháborodást okozott, és inkább nevezték ízléstelennek, mint meghatónak a táncot.

(MNO + Comment:com)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp