FACSEMETÉK IZRAELÉRT

Kedves Barátaink! A tüzet sikeresen eloltották Izraelben, és több segítő országnak hála ezért! Fantasztikus, példátlan összetartás volt! Mint azt a múlt héten már olvashattátok, mi az ÚJJÁÉPÍTÉSEN DOLGOZUNK!


Az Élet Menete Alapítvány, a Frankel Leó utcai zsinagóga a Dohány utcai zsinagóga, az Újpesti zsinagóga valamint a Lágymányosi zsinagóga közössége elindította a “Facsemeték Izraelért” adománygyűjtő kezdeményezését.
A felhívásunkat követően már másnap reggel érkeztek az adományok és ez fantasztikus, köszönjük Nektek!

Az eddigi adományozókat ismét kérjük, írják meg nekünk adataikat, hogy az adóigazolásokat el tudjuk küldeni részükre, valamint nyilatkozzanak, hogy nevüket nyilvanosságra hozhatjuk-e oldalunkon vagy hogy ezt nem szeretnék. Mi szeretnénk büszkén hirdetni nagylelkűségüket, de ezt hozzájárulásuk nélkül nem tehetjük!

Továbbra is várjuk es kérjük segítségeteket, és ne feledjétek bármilyen összeget utaltok az segítség!

Számlaszám:
Az Élet Menete Alapítvány OTP: 11707024-20453651 SWIFT OTPVHUHB – IBAN HU06
Megjegyzésbe írjátok be: “Adomány – Facsemeték Izraelért”

Akik ez után utalnak, legyenek kedvesek az e-mail címünkre(link sends e-mail) (klikk vagy info@eletmenete.hu(link sends e-mail)) megírni az alábbi adatokat: név, cím, adóazonosító jel s az elutalt összeg, mert adóigazolásokat kell kiállítanunk. Tárgy:”Adomány – Facsemeték Izraelért”. Ha szeretné, hogy a nevét is kiírjuk, azt is írja meg. Legszívesebben mindenki nevét kiírnánk, mert megérdemlik, de írásos engedély nélkül ezt nem tehetjük.

Alapítványunk a befolyó összeg egészét a KKL Keren Kajemet LeIsrael szervezetnek utalja át, akik beszámolót fognak készíteni az adományok felhasználásának módjáról.

Rövid információ a KKL szervezetről:
Nagy múltú, 1901-ben alapított és 2002-ben Izrael díjjal jutalmazott szervezet fontos feladata az erdők telepítése és Izrael parkosítása, zöldítése. A KKL fennállása óta mintegy 240 millió!!! fát telepített és 1000 parkot hozott létre.
Tevékenységük értéke felbecsülhetetlen Izrael számára!

KÖSZÖNJÜK HA SEGÍTESZ!

Az eredeti felhívás itt olvasható

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp