Kim Kardashian izraeli testőrt fogadott fel

Egy izraeli testőr, Aaron Cohen fog vigyázni a valóságshow-sztár Kim Kardashianra, miután nemrégiben kirabolták Párizsban. Cohen korábban az izraeli hadsereg elit alakulatában szolgált, így nem csoda, hogy a celeb férje, Kanye West éppen őt választotta.

A fokozott védelemre azért van szükség, mert Kardashiant Párizsban a hotelszobájában rabolták ki rendőrnek öltözött tolvajok, akik 10 millió dollár értékben loptak el ékszereket. Aaron Cohen már korábban is foglalkozott celebek őrzésével, miután alapított egy biztonsági céget. Korábban már olyan sztárokkal dolgozott, mint Katy Perry, Brad Pitt vagy Arnold Schwarzenegger.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

A testőr Kimmel kapcsolatban így nyilatkozott: „A Kardashian -ányok nagyon messze vannak attól, ahol biztonságügyileg lenniük kellene.”

(Jpost)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp