Megnyílt a regisztráció a téli taglit utakra!

Taglit-Birthright Israel program egy tíznapos felfedezőút Izraelben. Az oktatási program célja, hogy minden zsidó fiatal eljuthasson Izraelbe, megismerkedjen Izrael történelmével és kultúrájával, valamint átfogóbb képet kapjon a zsidó hagyományokról, történelemről, vallásról és kultúráról. Jelentkezz, hogy tagja lehess a téli Taglit Israel utak valamelyikének!


A programban többek között szerepel városnézés, túrázás, tevegelés, múzeumlátogatás és találkozás izraeliekkel. Az utazás tartalmazza a repülőjegyet illetékekkel, orvosi ellátást, napi két étkezést, szállást, idegenvezetést, valamint utazást külön busszal.

Feltételek:
•    Van egy zsidó származású nagyszülőd
•    Elmúltál már 18, de nem vagy 27 éves

Szükséges dokumentumok (4 db):
•    Nagyszülő zsidó papírja
•    1 szülő születési anyakönyvi kivonata
•    Saját születési anyakönyvi kivonat
•    Érvényes útlevél (az út után 6 hónapig érvényesnek kell lennie)

A jelentkezés menete:
Online regisztráció:
Első lépésként a Taglit-Birthright Israel honlapján, a www.taglit-birthrightisrael.com címen kell kitölteni egy magyar nyelvű jelentkezési lapot. Fontos, hogy minden kérdésre válaszolj. Az útleveled számát akkor is meg kell adnod, ha lejárt. A szám utólag módosítható. A személyes adatok kitöltésénél kérlek, ne használj ékezetes betűket!

Személyes interjú:
Ha kitöltötted az online jelentkezési lapot, telefonon fogunk megkeresni, és időpontot adunk személyes interjúra, melyre a Szochnut irodában kerül sor (VI. ker. Paulay Ede u. 1., Izraeli Kulturális Intézet).

További információk:
http://www.taglit-birthrightisrael.com/taglit-login.aspx

illetve az Izraeli Kulturális Intézet honlapján.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp