Izraeli humanitárius szervezet kapott rangos elismerést

A Muhammad Ali Központ idén az IsraAID nevű izraeli segélyszervezetnek ítélte oda a világhírű ökölvívó nevét viselő humanitárius díjat. Az IsraAID 2015-ben 38 válságövezetben nyújtott segítséget, és jelenleg is 20 országban vannak jelen.

Muhammad Ali díjjal tüntették ki az IsraAID humanitárius szervezetet az egész világon végzett eredményes munkájáért. A díjat ünnepélyes keretek között szeptember 17-én adják át az amerikai Louisville-ben a szervezet vezetőjének, Navonel Glick-nek.

Az IsraAID szíriai menekülteknek segít a görögországi Leszbosznál
Az IsraAID szíriai menekülteknek segít a görögországi Leszbosznál

A szervezet életmentő akciókat hajt végre a természeti katasztrófák és járványok sújtotta területeken, valamint konfliktusos térségekben. A szervezet vezetője azon hat vezető egyike, akik ezt a díjat 30 éves koruk előtt megkapták.

Az IsraAid olyan térségeken hajtott végre jelentős akciókat, mint a Fülöp-szigetek, Kenya, Sierra Leone, Haiti, és Irak. „Hatalmas megtiszteltetés olyanok között szerepelni, akik ennyi jó dolgot tettek a világért” – mondta Glick.

(Ynet)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp