Az Élet Menete a Sziget Fesztiválon

Augusztus 13-16 között az Élet Menete a Sziget Fesztiválon! A Civil Sziget területén várjuk az érdeklődő fesztiválozókat! 

Erre az alkalomra készült el Tolerancia méterünk, amelybe beülve bárki választ kaphat arra, vajon elég nyitott, elég toleráns-e. Vendégeink nálunk hagyhatják a tenyér lenyomatukat, amellyel a rasszizmus, a terrorizmus és az antiszemitizmus ellen foglalhatnak állást. A jövő és maguk számára rendhagyó emlékfotót készíthetnek a résztvevők, amelyeket folyamatosan feltölthetnek az esemény Facebookos felületére

Kézműves programunk keretében bárki megtanulhatja, mi a neve héberül, és a betűit kifestve haza is viheti! Népszerű kvízeink és egyéb közösségi játékaink is elérhetőek lesznek mind a négy napon.

Várunk mindenkit szeretettel a sátrunknál, pihenjetek meg nálunk, játszatok és beszélgessetek velünk, ismerjük meg egymást!

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp