Izraeli ételekért rajongó kutya lett az internet legújabb sztárja

Thomas, az ételekkel szelfizgető kutya lett az izraeli közösségi média legújabb sztárja. Azon kívül, hogy rövid idő alatt rengeteg rajongója lett, még komoly küldetése is van.

Thomas, a hét éves golden retriever rövid idő alatt hatalmas rajongótárborra tett szert a különböző izraeli ételekkel készített szelfijeivel. „Ezzel igazi celeb lett az országban” – mondta Yael Kraus, Thomas 24 éves pszichológia és gazdaságtan hallgató gazdája. „Még az utcán is megismerik, pedig ő csak egy kutya” – tette hozzá.

Kraus és húga először márciusban töltöttek fel néhány képet Thomasról az Instagramra, amelyeket már elsőre imádták a barátaik, és meg is osztották azokat. Nem kellett sokat várni, és Thomas a Facebookra és a Snapchatre is megérkezett. „Először csak viccből töltöttük fel a képeket, de hamar rájöttünk, hogy hatással lehetnek arra, hogy miként látja a világ Izraelt” – mondta Kraus.

A lelkes gazda saját pénzéből finanszírozza Thomas utazásait és étkezéseit. „Az internet legnépszerűbb szereplői a kutyák és az ételek. Ha ezt a kettőt összemixeled, biztos a siker” – állapította meg Kraus. A céljuk az, hogy Thomas segítségével minél több embernek megmutathassák Izrael szebbik arcát.

(ISRAEL21c)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp