Új magyar fordítású szombati imakönyv jelenik meg hamarosan

Idén kora ősszel, – a Mazsihisz támogatásával – új formátumú, magyar fordítású szombati imakönyv jelenik meg, amelyet Balla Zsolt rabbi fordított. Az imakönyvben emléklap vagy köszönet elhelyezésére is lehetőség nyílik.

Ez az új imakönyv, aminek a neve: „Somer Jiszráél”, azaz „Izrael őrzője”, merőben új lesz mind kinézetben, mind belső tartalomban, mivel a péntek esti és a szombat reggeli imák, illetve az ünnepi dalok magyar fordítása mellett az imák fonetikus átírása is megtalálható lesz benne, azaz ebből a szidurból mindenki tudja követni a teljes szombati liturgiát.

A B5-ös méretű, diszkrét kinézetű, keményfedelű, 300 oldalas imakönyvben 7 oldalon (azaz 14 fél-oldalon) van lehetőség emléket állítani elhunyt szeretteinknek vagy bármilyen számunkra fontos eseménynek.

Az imakönyv előre láthatólag 2000 példányban kerül kinyomtatásra, ami megtalálható lesz a Mazsihisz és a BSZH minden zsinagógájában, illetve kapható lesz majd minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, a rabbiságon és online.

Amennyiben szeretne emléklapot vagy köszönetet elhelyezni az imakönyvben, (akár fél lapon, akár egész lapon), kérjük, hogy a [email protected] email címen jelezze ezt!

(Mazsihisz)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp