Új magyar fordítású szombati imakönyv jelenik meg hamarosan

Idén kora ősszel, – a Mazsihisz támogatásával – új formátumú, magyar fordítású szombati imakönyv jelenik meg, amelyet Balla Zsolt rabbi fordított. Az imakönyvben emléklap vagy köszönet elhelyezésére is lehetőség nyílik.

Ez az új imakönyv, aminek a neve: „Somer Jiszráél”, azaz „Izrael őrzője”, merőben új lesz mind kinézetben, mind belső tartalomban, mivel a péntek esti és a szombat reggeli imák, illetve az ünnepi dalok magyar fordítása mellett az imák fonetikus átírása is megtalálható lesz benne, azaz ebből a szidurból mindenki tudja követni a teljes szombati liturgiát.

A B5-ös méretű, diszkrét kinézetű, keményfedelű, 300 oldalas imakönyvben 7 oldalon (azaz 14 fél-oldalon) van lehetőség emléket állítani elhunyt szeretteinknek vagy bármilyen számunkra fontos eseménynek.

Az imakönyv előre láthatólag 2000 példányban kerül kinyomtatásra, ami megtalálható lesz a Mazsihisz és a BSZH minden zsinagógájában, illetve kapható lesz majd minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, a rabbiságon és online.

Amennyiben szeretne emléklapot vagy köszönetet elhelyezni az imakönyvben, (akár fél lapon, akár egész lapon), kérjük, hogy a rabbisag@mazsihisz.hu email címen jelezze ezt!

(Mazsihisz)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp