Gal Gadot, az izraeli Csodanő

Kijött a Wonder Woman (Csodanő) című film első előzetese, a filmben Gal Gadot izraeli színésznő játssza a főszerepet. A trailer alapján Gadotnak nem jött rosszul a két év szolgálat az izraeli hadseregben.

Gal Gadot két évig szolgált az izraeli hadseregben erőnléti kiképzőként, a Wonder Woman friss előzetese alapján valószínűleg nem jöhetett rosszul a katonai tapasztalat. Gadot ugyanis egy egész hadseregnek ront neki az I. világháború valamelyik frontvonalán, és hiába lövik golyószóróval és gránátvetővel, nem sokra mennek vele a szuperhősnő és kedvenc fegyvere, az igazság lasszója ellen.

Gal Gadot a Wonder Woman című filmben
Gal Gadot a Wonder Woman című filmben

Az izraeli színésznő már korábban bemutatkozott Csodanő szerepében a Batman Superman – Az igazság hajnala című filmben, a Wonder Woman-ben azonban az övé lesz a főszerep. A filmben többek között Chris Pine, Connie Nielsen és Robin Wright is játszik majd. A bemutató viszont csak jövő nyáron lesz, addig pedig az előzetesekkel vigasztalódhatnak a rajongók.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp