Az Amerikai Holokauszt Múzeum vezetősége arra kéri a látogatókat, hogy ne Pokémon Gózzanak a múzeumban

A Pokémon Go nevű telefonos játék a legújabb őrület, mindenki, ezzel játszik, ráadásul mindenütt, ahol éppen megfordul. Az Amerikai Holokauszt Múzeum vezetősége azonban úgy gondolja, hogy sérti a soá áldozatainak emlékét, ha a múzeumban játszanak.

Pillanatok alatt leigázta a szabad világot a Pokémon Go nevű telefonos játék, amiben az utcán kell járkálni, pokémonokat gyűjteni, és harcoltatni őket. Az Egyesült Államokban már aki él és mozog, ezzel foglalkozik minden korosztályban, a független, horatiusi elvek szerint élő szemlélőkben megerősítve a gondolatot, hogy az emberiség már nem maradhat fenn sokáig ezen a bolygón.

Most a Washingtonban lévő Amerikai Holokauszt Múzeum vezetése is megszólalt az ügyben. Kérik, hogy a látogatók tiszteljék meg annyira a nácizmus áldozatainak emlékét, hogy a múzeumban ne pokémonozzanak.

A múzeum támogatja, hogy a látogatók fényképeket és videókat készítsenek az emlékhelyen, és hogy megosszák azokat az ismerőseikkel, és bátorítják a technika vívmányainak használatát, a Pokémon Go viszont nem a múzeumba való.

(444.hu)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp