Tel-Avivban alapított kutatóirodát a Bosch

A társaság izraeli tudományos központokkal és startupokkal akar együttműködni.

A Bosch a közel-keleti országban többek között a gépi tanulás, a robotika, a kiberbiztonság, a hálózatba kötöttség és a dolgok internete területén tervez kooperációkat helyi vállalkozásokkal, valamint különböző egyetemekkel és intézményekkel. A Tel-Avivban létrehozott új kutatási és technológiai iroda munkatársainak célja, hogy az eddiginél szorosabb együttműködéseket alakítsanak ki a helyi partnerekkel és korán felismerjék azokat az innovatív startupokat, amelyek a felsorolt öt terület egyikén vannak jelen.

Az izraeli startupok többségének, továbbá számos vállalatnak és kutatóintézetnek a székhelye Tel-Avivban és környékén van. Volkmar Denner, a Robert Bosch GmbH vezetője elmondta, hogy Tel-Avivban fellelhetők az úttörőszellem, a kiváló egyetemek és a kreatív ötletek, ezért ez a megfelelő környezet az úttörő innovációk és ezáltal a Bosch számára is. A közel-keleti ország ráadásul magas fokú tudományos és technológiai potenciált kínál számos olyan jövőbeli területen, amelyek a társaság szempontjából fontosak, ezzel a lehetőséggel pedig élni akarnak.

A teljes cikk itt olvasható.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp