Fogadjunk, hogy nem tudtad! 5 érdekesség Adam Sandlerről

A legtöbben a Nászok Ászából vagy más vígjátékaiból ismerik, de alább néhány meglepő tényt is olvashattok a színész-komikus és alkalmi zenész Adam Sandlerről, aki idén lesz 50 éves.
1.   Republikánus szavazó

Hollywoodról mindenki azt hiszi, hogy a liberalizmus fellegvára. Tízből hét zsidó Obama elnökre szavazott, de a zsidó filmcsillag Adam Sandler a kivételek sorát gyarapítja. Regisztrált republikánusként 2100 dollárt adott a republikánus jelölt, New York korábbi polgármestere, Rudy Giuliani kampányára.

2. Nagyon szeret Drew Barrymore-ral dolgozni

Sandlert nemsokára a Kavarás című romantikus vígjátékban láthatjuk majd, ez lesz a harmadik projektje, amelyben Drew Barrymore-ral játszik. Az előző két munkájuk: a Nászok ásza és az 50 első randi. Tehát vagy nagyon szeretnek együtt dolgozni, vagy azt a 300 millió dollárt szeretik, amely előző együttműködéseik gyümölcse lett.

3. A legviccesebb fiú New Hampshire-ből

Sok más amerikai zsidóhoz hasonlóan Sandler is Brooklyn-ban született. De az átlagostól eltérően a New Hampshire-i Manchesterben nőtt fel. Rajta kívül egyetlen zsidó sztár jutott el a kegyetlen utcáiról ismert államból a vörös szőnyegig, ez pedig a szintén komikus vénával megáldott Sarah Silverman. Úgy látszik kellett a humor a túléléshez…

4. 2014-ben megnyerte a People’s Choice Award-ot

Nemcsak filmjei hoznak kasszasikert az eddigi 2 milliárd dolláros bevétellel, hanem megnyerte a People’s Choice Award-ot is 2014-ben a „Kedvenc komikus filmszínész” kategóriában. Ezzel maga mögé utasította többek között Bradley Coopert, Chris Rock-ot és James Francot.

5. Filmek producereként is dolgozik, ahol mások kapják a főszerepeket

Sandler színész, humorista, néha még zenész is, ezen kívül egy sikeres produceri céget is működtet. A vállalat a Happy Madison Production nevet kapta két filmjének címe alapján (Happy Gilmore és Billy Madison), a cég számos anyagilag sikeres filmet hozott létre – például a Ki nevet a végén?-t -, bár a kritika mindegyikre fanyalgott.

Forrás: jspace.com

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp