Akarod, hogy megváltozzon az életed?

Igen! Komolyan gondoljuk! Ettől tényleg megváltozhat az életed! Ha kíváncsi vagy, milyenek valójában a veled élő zsidók, akkor böngészd az akibic.hu oldalt, hogy valós zsidók, valós problémáit, programjait, kultúráját, élményeit ismerhesd meg! És hogy lásd, tényleg komolyan gondoljuk, még nyerhetsz is egy sétát a Hosszúlépéssel

Mi eloszlatjuk a tévhiteket, a félelmeket, és nyitottak vagyunk a kérdésekre! Mert a célunk, hogy újfajta párbeszéd induljon meg közöttünk! 

Az akibic.hu mögött álló Kibic Szövetség zsidó civil szervezeteket tömörít, amelyek az élő zsidó kultúrát szervezik itt és most Magyarországon. Hogy mi is ez az élő, zsidó kultúra? Gyere el a júniusban szervezett Judafest utcafesztiválra, vagy nézzél filmeket a Zsidó Filmfesztiválon, esetleg fuss együtt a Maccabi VAC zsidó sportszervezettel, vagy vegyél részt a Bálint Ház valamelyik beszélgetésén, illetve Az Élet Menete felvonulásán, és megtudod!

Mi, zsidó civilek főként a világi zsidósághoz szólunk, olyan emberekhez, akik esetleg a ti szomszédotokban is laknak, ugyanúgy néznek ki, mint ti, ezért talán nem is tudjátok róluk, hogy zsidók, vagy ha igen, nem értitek, ők miben különböznek tőletek.

Esetleg valamit titkolnak? Rejtegetnek? Vagy egyszerűen nincs semmi titok, csak soha senki nem merte őket erről megkérdezni, és ők sem mondtak erről soha semmit? 

Itt, az akibic.hu-n felteheted a kérdéseidet! És mi segítünk megtalálni a válaszokat!

És hogy lásd, mi is komolyan gondoljuk, ha belépsz a fotón is látható körbe, amelyet öt metrómegállóban (Arany János utca, Deák tér, Ferenciek tere, Kálvin tér, Corvin negyed) ragasztottunk a földre, és küldesz nekünk erről egy selfiet az info@akibic.hu címre, vagy akár feltöltöd a Kibic Facebook oldalára, akkor részt vehetsz egy sorsoláson, amelyet május 5-én tartunk. A nyertes egy tetszőleges kétszemélyes sétát választhat magának a Hosszúlépés útjaiból!

 

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp