Donald Trumpnak zsidó unokája született!

Március 27-én délután, Ivanka Trump, a republikánus elnök aspiráns Donald Trump lánya egészséges fiúgyermeknek adott életet. A kicsi a Theodore James Kushner nevet kapta.

Ivanka Trump 2009-ben tért zsidó hitre, hogy feleségül mehessen a férjéhez, Jared Kushnerhez, akitől most született a harmadik gyereke. A legnagyobb, Arabella 4 éves, Joseph pedig 2.

Ivanka Trump
Ivanka Trump

Donald Trump milliárdos nemrég az egyik legbefolyásosabb Izrael-barát amerikai lobbiszervezet, az Amerikai-Izraeli Közpolitikai Bizottság (AIPAC) éves konferenciáján azt mondta, hogy Izrael igaz barátjára lel benne, és hogy imádja Izraelt, szavait pedig azzal igyekezett hitelesíteni, hogy lánya, Ivanka zsidó családban él, és bármelyik pillanatban megszülethet az unokája, azaz Ivanka harmadik gyermeke, akit szintén zsidó hagyomány szerint nevelnek majd.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp